De Winkel Op Wielen

De Winkel Op Wielen is opgericht door Lotte & Meike. Doordat de event industrie in 2020 helemaal stil kwam te liggen werden Lotte & Meike uitgedaagd om zich verder te ontwikkelen, en dat deden ze! Van styling en productie voor evenementen naar een rijdende winkel die iedere bezoeker zal moeten inspireren, groot en klein.

Geïnspireerd op de nostalgische SRV wagen, is De Winkel op Wielen dé nieuwe shop experience. Een bus met een sterk gecureerd aanbod waarbij de herkomst, karakter, beleving en het motto ‘van het leven een feestje maken’ centraal staan. Het is de plek om via een unieke beleving en persoonlijke manier mensen te laten kennis maken met de leukste, mooiste, spannendste en meest belovende producten en merken.

De Winkel Op Wielen is er voor een praatje met elkaar onder het genot van een koffietje, het ontdekken van nieuwe en innovatieve producten, het cadeautje vinden voor het verjaardagsfeestje van een buurtgenoot, een kaars, sieraad of creme gewoon omdat je je zelf best eens mag verwennen en voor de vele lekkernijen voor thuis of bij iemand anders!

wie zijn wij

Openstaande vacatures

WOW Adviseur

Wij zijn op zoek naar gezellige en sociale adviseurs die met de bus onze route in Noord Holland willen rijden. Je rijdt met De Winkel Op Wielen rond en je laat klanten kennis maken met de nieuwste merken en leukste producten op de bus. Je kunt van alle merken en producten de mooiste achtergrond verhalen vertellen en weet de bezoekers te inspireren.

Routes worden gereden van dinsdag tot en met zaterdag. B rijbewijs is voldoende. Geen angst om in een grotere wagen te rijden.

Ben jij geïnteresseerd? Stuur ons een berichtje naar hallo@dewinkelopwielen.nl voor meer informatie.

WOW Chauffeur C1

Wij zijn op zoek naar een gezellige en sociale chauffeur die samen met onze WOW medewerker onze routes in Noord Holland wilt rijden. Van dinsdag tot en met zaterdag. C1 (zonder code 95) rijbewijs is noodzakelijk. Ben jij geïnteresseerd? Stuur ons een berichtje naar hallo@dewinkelopwielen.nl voor meer informatie.

 

Wil jij graag bij ons werken maar staat jouw vacature er niet tussen? Je mag ons altijd contacten als jij denkt dat jij de WOW factor hebt en bij ons past! Contact ons via hallo@dewinkelopwielen.nl